Despre mine

Fotografia mea
Născut la Moineşti (dupa ce fusese conceput la Bacău ori Piatra Neamt) de aici: MOINEŞTEANU. A făcut "cătănia" la Rădăuţi şi Iaşi, iar mai apoi s-a oprit la București. Atras de turism: practicat, teoretizat, predat și seminarizat, scris de și despre subiect, mai bine de 35 ani (continu intre 1976 - 1994 şi din când, în când - pentru cei dragi, chiar şi acum); "en passant" pe la vreo 4 companii de turism - cea mai cunoscută Nouvelles Frontieres - Simpaturism (unde a petrecut câţiva ani plini de "efervescenţă şi romantism revoluţionar"). Se numără printre inițiatorii turismului rural şi ecoturismului, din România.

miercuri, 16 mai 2012

Degusta Moldova pe 18 mai la Hilton Bucuresti!

Cel mai mare salon de vinuri din Republica Moldova vine pe 18 mai la Bucureşti!

Intrate într-un con de umbră pentru consumatorii din România, vinurile din Republica Moldova vor veni la Bucureşti pentru a convinge amatorii de vinuri de calitate că merită să-şi îndrepte din nou privirea către producătorii de peste Prut.

Astfel, vă aşteptăm vineri, 18 mai, între orele 14:30-19:00, în sala Le Diplomate a Hotelului Hilton - Athenee Palace, să degustaţi cea mai mare selectie de vinuri moldovenesti prezentate pana acum in Romania, intr-un cadru cu totul special.http://maps.google.ro/maps?q=Hotelului+Hilton+-+Athenee+Palace&oe=utf-8&rls=org.mozilla:ro:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=ro&sa=N&tab=wl
 
Intrarea este liberă.
Vă rugam confirmati prezenţa la roxana@vinul.ro

Producatori de vin:
Cricova
Purcari
Bostavan
Lion Gri
Chateau Vartely.
Fautor
Suvorov Vin
DK Intertrade
Vinăria Ţiganca
Vinăria Căinari
Cimişlia
Agro-Vin Bulboaca
Dionysos Mereni
Migdal-P
Crama Domnească
La Vie

Evenimentul "Degusta Moldova" face parte dintr-un amplu program de promovare a vinurilor moldoveneşti, program promovat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în parteneriat cu forul olandez CBI (Centrul pentru promovarea importurilor din ţările în curs de dezvoltare) şi cu Black Sea Trade and Investment Promotion Programme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu